ONTDEK DE QUADRO WERELD !

 

Laat je inspireren door de fascinerende wereld van het Quadro speelgoed vol plezier, creatieve ideeën en oneindig veel mogelijkheden ! 

 

De QUADRO buizen, panelen, verbindingsstukken en schroeven in verschillende kleuren, zijn samen te combineren tot tal van bouwconstructies. Klimmen, glijden, rijden en zelfs zwemmen worden mogelijk dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden. 

Ben je je speelhuisje beu ? Geen probleem, je maakt gewoon een ander uit de handleiding of wat dacht je ervan je eigen speelhuisje, voertuig,... te ontwerpen en bouwen ? 

Verkrijgbaar in verschillende basispakketten, welke aan te vullen zijn met tal van uitbreidingen en losse onderdelen. Ontdek nu ook onze combinatiepakketten, een compleet speelhuisje mét korting ! 

 

Quadro is er voor alle leeftijden ! Van de My First Quadro voor de jongste kinderen tot de Universal voor de meer ervaren bouwers. Breid je Quadro speeltuig uit met een glijbaan, een zwembad, ballenbad, textielsets, wielen en nog veel meer ! 

 

 

Alle glijbanen zijn compatibel met de Quadro basispakketten en kunnen gecombineerd worden met de zwembaden. De Quadro zwembaden kunnen veelzijdig gebruikt. Ze kunnen gevuld worden met water, zand of ballen. 

 

Quadro is zowel voor binnen- en buitengebruik, zowel in de zomer als in de winter ! 

 

Met behulp van het 3D programma kan je je eigen model ontwerpen op de computer. Ook de miniQUADRO met een schaal 1:5 kan een hulp zijn om grote QUADRO constructies te ontwerpen op een kleine schaal. 

 

 

Indien je bijkomende informatie of ideeën wenst om te bouwen met QUADRO gelieve de downloadpagina te bezoeken via www.quadroworld.com. U vindt daar de catalogus, bouwhandleidingen en veiligheidsinstructies. 

 

 

 

Bezoek ook zeker de  Model Database (Mdb) via www.quadroworld.com/models. Daar vindt je extra voorbeeldconstructies met het Quadro materiaal. Steeds met bouwhandleiding en QDF download. 

 

 

QUADRO SCHOLENPROJECT 

 

 

Wil je samen met je leerlingen werken aan een leuk project dat de talenten van al je leerlingen aanspreekt?

 

Een project dat omwille van zijn vele aspecten mooi aansluit bij de eindtermen van het lager onderwijs ? 

 

 

Dan moet je zeker meedoen aan het QUADRO-scholenproject 2017-2018 !

 

 

WIJ HEBBEN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ ! 

Download
INFO & INSCHRIJVINGEN
Quadro20172018Aankondiging.pdf
Adobe Acrobat document 133.6 KB

LIKE ONZE FACEBOOGPAGINA'S en blijf op de hoogte van heel wat leuks !