QUADRO ...

... een speelhuis met glijbaan, een zandbak of zwembad, zonder panelen om te klimmen of met panelen als dak ... waarmee je binnen of buiten kan spelen ... met QUADRO zijn er geen grenzen, bouw een huisje, een tunnel,  een paard, een doolhof of een voertuig... QUADRO staat voor oneindig veel mogelijkheden, eindeloos bouw- en speelplezier.

Met QUADRO, wordt de FANTASIE van de kinderen geprikkeld. Het spelen wordt een avontuur. Sinds 1979 vervult QUADRO  – vervaardigd in Duitsland* – de speelideeën van meisjes en jongens over gans de wereld. Samen groot worden - daarvoor is QUADRO ideaal.

Veel van onze klanten kiezen voor QUADRO, omdat ze het kennen uit hun eigen kindertijd. QUADRO is geen trend. QUADRO is speelgoed dat mooie herinneringen creërt en bijdraagt tot een leuke kindertijd.  

QUADRO groeit mee met de mogelijkheden en vaardigheden van het kind.
QUADRO bevordert de motoriek van de kinderen.
QUADRO is veilig.
QUADRO zorgt voor avontuur en herinneringen.
QUADRO is uitermate stabiel en onderscheidt zich hiermee van andere producten. 

LEES MEER en overtuig uzelf van het QUADRO speelgoed.

Ontdek wat QUADRO voor u kind kan betekenen – U kent uw kind het beste ! 

*QUADRO is een Duits product. Dit omvat de productie, stockage, verdeling en ontwikkeling.

 

Perfect voor iedere leeftijd 

Van baby tot schoolkind is QUADRO een veilig speelgoed. De onderdelen zijn zacht en rond, zonder scherpe hoeken en kanten. Valt het kind, dan kunnen de panelen het kind opvangen, zonder te barsten of te breken.

Als de kinderen ouder worden biedt QUADRO ook nog voldoende uitdaging. Ze kunnen zelf  bouwen met QUADRO of zelfs hun eigen QUADRO constructie ontwerpen. 


QUADRO 

bevordert

QUADRO stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden vanaf de leeftijd van 6 maanden. Door de diameter van 5 cm, zijn de QUADRO buizen geschikt voor kleine kinderhanden.


Veel beweging voor een goede ontwikkeling

Om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven, hebben kinderen niet alleen gezonde voeding en voldoende slaap nodig maar ook veel beweging. Breng met QUADRO je kind in beweging ! Of het nu buiten is als speeltoestel of binnen als een kasteel  – QUADRO kan in elke omgeving geïntegreerd worden - stabiel en veilig. 


QUADRO – Veiligheid voor uw kind. 

QUADRO is vervaardigd uit onderdelen zonder scherpe hoeken of scherpe randen en zonder schadelijke stoffen. QUADRO is vrij van PVC, PAK, BPA en weekmakers. 


Het QUADRO Principe

Eenvoudige montage in 3 stappen

QUADRO 

groeit mee

Een ballenbad, peuterpark, zandbak, klimtoren, speelhuis– alles is snel gemaakt met QUADRO, dankzij de vele uitbreidingen en afzonderlijke onderdelen.  U bepaalt zelf hoe u QUADRO uitbreidt op basis van de capaciteiten van uw kind. U weet immers het beste wat u kind nodig heeft !  


Duurzaam en stevig

De QUADRO buizen hebben een voldoende wanddikte en zijn bijgevolg geschikt voor lasten van meer dan 100 kg. Dit is belangrijk want zij zijn de basis van de QUADRO constructies.  

Wij zijn trots op ons "olifanten"sterk product. Veel van onze klimrekken en speeltoestellen uit de jaren 70 en 80 zijn nog steeds in gebruik vandaag - dankzij de doordachte ontwikkeling en productie. 


Van binnen naar buiten en terug !

In tegenstelling tot ander buitenspeelgoed kan u QUADRO probleemloos binnen- en buitenhuis gebruiken. QUADRO dient niet geverfd of geïmpregneerd te worden zoals hout. Het absorbeert geen vocht. 

U kan uw QUADRO reinigen met normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen en water, zodat alles mooi blijft. Zet QUADRO met een gerust hart op uw wit tapijt, de kleurvastheid is goed. 


Zon, regen, wind of sneeuw tast QUADRO niet aan.  Zand en vuil kan je eenvoudig verwijderen. 

Ook in het zwembad kan u QUADRO probleemloos plaatsen, of dit nu chloor of zout water is. Dit is niet schadelijk voor uw QUADRO.  


De nieuwe Modellendatabank van QUADRO

Met meer dan 400 QUADRO Designs.
(In ontwikkeling)


Een klassieker - De Modellendatabank van QUADRO

Met 300 QUADRO Designs.
(Voor een correcte werking heeft u Adobe Flash* nodig)


Download
QUADRO Design Program (Engels)
Windows 95/98/XP/7/8/10
QUADRO-setup-english.exe
exe Bestand 1.5 MB

.BE home footer scripts — DO NOT DELETE !!! NIET VERWIJDEREN !!!